Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε να προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί την 15η Νοεμβρίου 2023 Τετάρτη και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στη Νεμέα Λεωφ. Παπακωνσταντίνου αριθ. 39Β,για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023.
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2023 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για τη μείωση του εγγεγραμμένου ποσού προερχόμενου από το ΥΠΕΣ  που αφορά  επισκευή και  συντήρηση σχολικών  κτιρίων.
  3. Τροποποίηση της αριθμ. 7/2020 ΑΔΣ αναφορικά με καθορισμό ωραρίου λειτουργίας Υπηρεσιών του Δήμου Καθαριότητας, Ύδρευσης και Τεχνικών Έργων .
  4. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή του έργου «Κατασκευή Επέκταση Αντιπλημμυρικών Οχετών Έδρας Δήμου Νεμέας».
  5. Επιστροφή εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης της σύμβασης για την προμήθεια ενός (1) καινούργιου διπλοκάμπινου ημιφορτηγού οχήματος τύπου pick-up 4χ4.
  6. Γνωμοδότηση για μεταβολές Σχολικών μονάδων Δήμου Νεμέας Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-2025.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ                                        

ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να συγκληθεί με την παρούσα πρόσκληση, διότι τα ανωτέρω θέματα κρίνονται επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ. 5 του Ν. 3852/2010.