Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτραυματίας Τεμπών προς Άδωνι: Θα ήταν το ίδιο άνετος αν ήταν τα δικά του παιδιά; -VIDEO

Στις εξοργιστικές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Αδώνι Γεωργιάδη, απαντά η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματίας της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών που αναγκάζεται να πληρώνει από την τσέπη της τα φάρμακά της.

Υπενθυμίζεται πως ο Ά. Γεωργιάδης δήλωσε ειρωνευόμενος ότι «αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους», προσθέτοντας ότι «δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».




 

Η Ντ. Μαγδαλιανίδη ερωτώμενη από τον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη ποια είναι η απάντησή της σε αυτή τη δήλωση του υπουργού σημείωσε μεταξύ άλλων «με εξόργισε γιατί υπάρχουν παιδιά που χάθηκαν εκει πέρα. Ο κύριος Αδωνις θα ήταν το ίδιο άνετος αν το θέμα αφορούσε τα δικά του παιδιά;»

«Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράγμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους, μπροστά σε ανθρώπους που έχασαν άλλα δικά τους άτομα εκεί μέσα. Μπροστά σε άτομα που τραυματίστηκαν για πάντα.

Ας έρθει να μου το πει μπροστά μου αυτό. Ας έρθει να το πει μπροστά σε όλους εμάς. Και ακόμη και αν δεν αφορά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό που αποσο είδα τους αφορά, αφορά όλους εμάς που το περάσαμε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η δήλωση της Ντίνας Μαγδαλιανίδη στον Χρήστο Αβραμίδη

Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω επιθετικά προς κάποιον άνθρωπο αλλά η συγκεκριμένα δήλωση με εξόργισε.

Με εξόργισε γιατί υπάρχουν παιδιά που χάθηκαν εκεί πέρα. Ο κύριος Αδωνις θα ήταν το ίδιο άνετος αν το θέμα αφορούσε τα δικά του παιδιά; Ακόμη και αν δεν μπορείς να νιώσεις συναισθήματα προς τον άλλον άνθρωπο και έχεις μια απάθεια σκέψου λίγο να γινόταν σε εσένα αυτό κάτι αντίστοιχο και τα παιδιά σου να χρειαζόταν να μετακινηθούνε.

Τώρα αν τα παιδιά σου δεν σε αφορούν καθόλου γιατί μπορεί να μετακινούνται με δικά σου ιδιωτικά μέσα και από ιδιώτες ή με κάποιο τζετ, εντάξει. Πάω πάσο.

Αλλά όταν μιλάμε για τον ελληνικό λαό, υπάρχει κόσμος που παίρνει καθημερινά τρένα για να μετακινηθούν. Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράγμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους, μπροστά σε ανθρώπους που έχασαν άλλα δικά τους άτομα εκεί μέσα. Μπροστά σε άτομα που τραυματίστηκαν για πάντα. Που εγώ ξέρω ότι δεν θα ξανά είμαι όπως πριν. Τα πνευμονία μου, ο θώρακας μου όλα είναι χάλια.

Ας έρθει να μου το πει μπροστά μου αυτό. Ας έρθει να το πει μπροστά σε όλους εμάς. Και ακόμη και αν δεν αφορά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό που αποσο είδα τους αφορά, αφορά όλους εμάς που το περάσαμε. Και δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια δήλωση από έναν υπουργό που είναι κυβερνητικό στέλεχος της Ελλάδας σήμερα.

Το θεωρώ απαράδεκτο.

rosa.gr