Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ένα σαλόνι απόλυτης χαλάρωσης!

Οι γωνιακοί καναπέδες υπάρχουν για να χαρίζουν στιγμές μοναδικής χαλάρωσης, με παρέα ή χωρίς! Είτε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, είτε το σαββατοκύριακο, που οι ρυθμοί πέφτουν, σίγουρα φαντάζεστε τον εαυτό σας ξαπλωμένο, όπως είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, σε έναν γωνιακό καναπέ, να αποφορτίζεστε από την ένταση της καθημερινότητας, κλείνοντας για λίγο τα μάτια.

Αντικαταστήστε, λοιπόν, το παλιό σας καναπέ με έναν μοντέρνο και άνετο γωνιακό, από την πλούσια συλλογή Welhome! Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε κάποιον με αποθηκευτικό χώρο, για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο, αξιοποιώντας στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητές του. Ανακαλύψτε τον δικό σας σε γκρι, μπεζ ή άλλο χρώμα και επωφεληθείτε της εξαιρετικής ποιότητας, του minimal σχεδιασμού και των προσιτών τιμών!

Τραπεζάκια σαλονιού για καθιστικό, όπως το φαντάζεστε!

Κι αφού επιλέξετε καναπέ, σειρά έχουν τα τραπεζάκια σαλονιού! Ξύλινα, γυάλινα, μεταλλικά, τετράγωνα ή στρογγυλά, όλα έχουν τη χάρη τους, ανάλογα με το στυλ του χώρου που θέλετε να διακοσμήσετε. Εξερευνήστε τη συλλογή του Welhome και επιλέξτε μοντέρνα, vintage, κλασικά, με όψη ακατέργαστου ξύλου και με εξαιρετικές δυνατότητες, όπως με αποθηκευτικό χώρο, σε industrial ή άλλο στυλ, μεμονωμένα ή σε σετ με βοηθητικό τραπεζάκι. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε κι ένα πολυμορφικό τραπεζάκι σαλονιού, που θα σας λύσει τα χέρια.

Έπιπλα ποιοτικά για παντού και για πάντα!

Εάν ψάχνετε έπιπλα για να διαμορφώσετε εξ αρχής ή να ανανεώσετε τον χώρο σας, το Welhome αποτελεί την ιδανική επιλογή. Εκεί θα βρείτε έπιπλα ποιοτικά και οικονομικά για κάθε στυλ και κάθε budget. Μοντέρνα, κλασικά και νεοκλασικά, μεμονωμένα ή σε σετ, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό και τα ποιοτικά τους υλικά. Επισκεφθείτε το welhome.gr ή κάποιο από τα καταστήματα σε Αθήνα και Ναύπλιο και αποκτήστε οικονομικά έπιπλα, με άμεση παράδοση και δυνατότητα συναρμολόγησης.