Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βάλτε τάξη στα λογιστικά σας με… Botaxis!

Ένα λογιστικό γραφείο είναι απαραίτητο για να βάλετε σε τάξη τα λογιστικά σας και το BOTAXIS είναι ένα από τα μεγαλύτερα Φοροτεχνικά – Λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στη μεγάλη ομάδα έμπειρων λογιστών είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις λογιστικές ή φοροτεχνικές υποθέσεις σας, είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, είτε επιχείρηση, δίνοντας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία τις εξατομικευμένες λύσεις που χρειάζεστε. Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη.

Είναι το γραφείο που θα αναλάβει την έναρξη της επιχείρησής σας, τη λογιστική σας υποστήριξη, τη συμβουλευτική σας, αλλά ακόμα και την ασφάλισή σας καθώς έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον τομέα ασφαλειών ζωής, μεταφορικών μέσων και αστικής ευθύνης. Εμπιστευθείτε το λογιστικό γραφείο BOTAXIS και άμεσα θα αποκτήσετε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη!

Λογιστικές υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό εμπιστοσύνης!

Οι λογιστικές υπηρεσίες που προσφέρει το λογιστικό γραφείο BOTAXIS περιλαμβάνουν ένα πλήθος επιμέρους υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα την έκδοση κλειδάριθμου, την υποβολή φορολογικών δηλώσεων Ε1-Ε2-Ε3, τη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή Δηλώσεων Ακίνητης Περιουσίας Ε9, την υποβολή οικογενειακού επιδόματος Α21 και επιδότησης ενοικίου, την αίτηση ρυθμίσεων εφορίας και άλλες πολλές.

Ωστόσο, οι λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες του δεν απευθύνονται μόνο σε ιδιώτες, αλλά και σε νομικά πρόσωπα, περιλαμβάνοντας ενδεικτικά την παροχή υπηρεσιών εσωτερικού-εξωτερικού ελέγχου (τακτικού & έκτακτου ) με σύγχρονες μεθόδους, την τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων μηχανογραφικά στα γραφεία ή στην έδρα της επιχείρησης, την υποβολή ΦΜΥ και δήλωσης ΦΠΑ και άλλες υπηρεσίες που όλες τους απαιτούν γνώσεις, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το botaxis.gr, ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κλείστε το ραντεβού που θα σας ανακουφίσει από το βάρος των λογιστικών!