Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η αγαπημένη μας ομάδα Κ-14 του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ σε αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 

5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Ν. Κορινθίας (ΕΠΣΚ) στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ-14 της Ε.Π.Σ Κορινθίας, μετά το τέλος των εργασιών επισποράς που έγιναν από τις 23/10/2023-28/11/2023, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας. Το γήπεδό μας είναι έτοιμο για τον αγώνα αυτό και σας καλούμε να παρευρεθείτε και να μας υποστηρίξετε!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και η σέντρα θα γίνει στις 10.30 π.μ. Ο αγώνας αυτός θα φιλοξενήσει την αγαπημένη μας ομάδα Κ-14 του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ και τον ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ.

Φίλαθλοι σας περιμένουμε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας, που μετά από αρκετούς αγώνες που δώσαμε εντός έδρας στο φιλόξενο-γειτονικό γήπεδο του Πετρίου, είναι για μας η πρώτη φορά για την φετινή αγωνιστική περίοδο που αγωνιζόμαστε στο ανακατασκευασμένο γήπεδό μας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στις εξέδρες, να υποστηρίξετε και να εμπνεύσετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας , έτσι ώστε να δώσουν τα παιδιά τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και ας δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας!

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Μανωλάκος.
Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ