Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου-Βόχας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Βέλου-Βόχας. Η γιορτή έγινε και φέτος στον φιλόξενο χώρο του Ψητοπωλείου «Δαληβίγκας» στην παραλία Βραχατίου.

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του Σώματος ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης. Η χαρά και το κέφι κυριάρχησαν στον χώρο που κατακλύστηκε από αγαπητά πρόσωπα. Μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» Μαρία Καλλίρη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βέλου-Βόχας Θανάσης Μανάβης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ραχανιώτης καθώς και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου: Ελευθερία Παπαλέκα, Βίκυ Μπαχταλιά, Δημήτρης Σαββίδης, Βασιλική Ραπανάκη, Σοφία Κεχαγιά καθώς και ο νέος πρόεδρος του Βοχαϊκού Σωτήρης Μπιτσάκος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρος του Σώματος Εθελοντών κα Βασιλική Σαλκιτζόγλου.

Η πρόεδρος του Σώματος κα Στεργιοπούλου Βασιλική στον σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό συγκρότησης και δημιουργίας του Σώματος, ενώ κάλεσε τους παριστάμενους να ενισχύσουν το Σώμα Εθελοντών με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις δράσεις του.

Από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Βέλου-Βόχας κ. Θανάσης Μανάβης τόνισε στον δικό του χαιρετισμό την πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής να στηρίξει και να ενισχύσει το Σώμα Εθελοντών αναγνωρίζοντας την συνεισφορά και την αξία του εν λόγω φορέα του δήμου.

Η βραδιά στη συνέχεια κύλησε με τραγούδι και ζωντανή μουσική από τον Άρη Σταύρου, την Μυρτώ Καπώλη και το συγκρότημα «ΔιαΠασών», αλλά και πολύ χορό από τους συνδαιτημόνες.

Το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου-Βόχας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Γιώργο Δαληβίγκα για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία της γιορτής του, αλλά και όλους τους δωροθέτες που πρόσφεραν τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου που έλαβε χώρα στην διάρκεια της εκδήλωσης.

Κοινός  τόπος και κοινή πίστη όλων μας είναι ότι ο εθελοντισμός είναι μια από τις αρετές της κοινωνίας μας που χρειάζεται υποστήριξη και προσφορά για να ανθίσει και να χαρίσει τα οφέλη του σε όλους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Εθελοντών Δήμου Βέλου-Βόχας