Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Διαμαρτύρονται ο Δήμαρχος και οι πολίτες για τη δυσλειτουργία στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι της Νεμέας και των χωριών του Δήμου, με τη δυσλειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακολουθεί δήλωση του Δημάρχου Νεμέας Κωσταντίνου Φρούσιου:

Τις τελευταίες τρείς μέρες, εν μέσω εορτών, λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Νεμέα, δεν έχει τροφοδοτηθεί από την υπεύθυνη για αυτό εταιρία, η οποία αν και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω επανειλημμένα μαζί της είναι κατά κυριολεξία εξαφανισμένη.

Να σημειωθεί ότι εκτός των τρεχουσών αναγκών του κόσμου της Νεμέας λόγω εορτών, πριν δυο μέρες κατατέθηκαν στην άνω Τράπεζα και οι αγροτικές επιδοτήσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το μηχάνημα της Τράπεζας αυτής δεν έχει τροφοδοτηθεί όπως και όταν πρέπει.

Ως Δήμαρχος Νεμέας θέλω να εκφράσω τον θυμό και την αγανάκτησή μου και να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Νεμεάτες δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Σκοπεύω δε, την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τα Χριστούγεννα, να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια τόσο κατά της εταιρίας τροφοδοσίας, όσο και κατά της Τράπεζας Πειραιώς για τη συστηματική έλλειψη τροφοδοσίας του ΑΤΜ, που αν μη τι άλλο για μένα αποτελεί πλέον περιφρόνηση σε μια ολόκληρη πόλη, οι πολίτες της οποίας έχουν στηρίξει με το παραπάνω την ανωτέρω Τράπεζα.

korinthostv.gr