Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

1o Διεθνές φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου στην Αθήνα -VIDEO

Με ένα μαγευτικό ταξίδι στις ρίζες του πιο αγαπημένου χορευτικού ρυθμού των Ελλήνων, το ζεϊμπέκικο, θα πραγματοποιηθεί το 1o Διεθνές Φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου χορού στην Ελλάδα (ΙΖΕΦΑ) με τη συνεργασία και τη συμμετοχή επαγγελματιών και φίλων του Ζεϊμπέκικου από όλο τον κόσμο!

To 1o Διεθνές φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου έρχεται στην Αθήνα και είμαστε όλοι έτοιμοι να εξερευνήσουμε ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο ιστορία, μελωδίες και χορευτικά βήματα που μας συνδέουν όλους στις πιο εκπληκτικές εμπειρίες! 

Το ζεϊμπέκικο είναι μοναχικός χορός με εσωτερική ένταση. Είναι κατάθεση της ψυχής… Το πιο όμορφο στοιχείο του είναι ο αυτοσχεδιασμός. Κάθε ζεϊμπέκικο πρέπει να χορεύεται σύμφωνα με τη διάθεση, να εκτελείται με σωστό ρυθμό και να εκφράζεται με μουσικότητα!

Εκτός το διαγωνιστικό κομμάτι οι φίλοι του ζεϊμπέκικου θα έχουν την τύχη και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εργαστήρια για την ιστορία του ζεϊμπέκικου και να απολαύσουν Ελληνικές βραδιές δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους όπως οι Χρήστος Σακαλλής, Σταύρος Καλαματιανός, Νικόλας Καραολής, Κάαν Τεμιζέλ και Χρήστος Κατούνας.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια διοργάνωση με ένα 3ημερο γεμάτο… ζεϊμπέκικο.
Το 3ημέρο 19-21/1/24 η καρδιά του ζεϊμπέκικου χτυπάει στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.

Διοργάνωση: Satolia Productions – Δώρα Σατολιά
Ημερομηνία: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 έως Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
Τοποθεσία: Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ, Οδός Μεσογείων 151
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6974191707

Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνιζόμενους στο Satolia.com

1st Intl Zeimpekiko Festival in Athens (IZEFA) | 19-21/2024 January from Cyclades24 on Vimeo.