Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη

Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία του ο 39χρονος σύντροφός της επέμενε και πάλι πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως δεν απεικονίζεται αυτός στα βίντεο που κυκλοφορούν.

«Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα είχε απολογηθεί ο 34χρονος που επέμενε και αυτός πως δεν σκότωσε τη Γεωργία Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και ότι περίμενε στο αυτοκίνητο, την ώρα που ο 39χρονος φίλος του και σύντροφος της εγκύου έπραξε το φρικιαστικό έγκλημα. «Ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε, επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία, χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του, μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την οικοδομή και περίμενα στο αυτοκίνητο. Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε. Δεν γνώριζα τίποτα. Τα είχε προσχεδιάσει όλα εκείνος. Φοβήθηκα για μένα και την οικογένεια μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.

Πηγή: newsit.gr