Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Γ Καλλής: Η Δική μου Ελλάδα

Η Δική μου Ελλάδα, δεν αντιπροσωπεύεται από οσφυοκάμπτες , γραφειοκράτες, χαρτογιακάδες, γραικύλους , γιάπηδες, αμερικανοτραφείς και σπουδαγμένους στα ”εκτροφεία” γνώσης τής Δύσης.

Η Δική μου Ελλάδα ,είναι σκαλισμένη στα γέρικα πρόσωπα αυτών που θυσίασαν τα νιάτα τους για την ελευθερία της χώρας αρνούμενοι να διαπραγματευτούν με τα πορνεία τής διεθνούς πολιτικής σκηνής

Η Δική μου Ελλάδα, είναι ακόμη ελεύθερη, ονειρεύεται, ελπίζει, κοιτάζει έξω από το παράθυρο τον ήλιο που ανατέλλει, διαβάζει Όμηρο, Σολωμό, Σεφέρη Ελύτη, Ρίτσο, Παλαμά, νοσταλγεί , οργίζεται, ερωτεύεται , αναπολεί… ”ακόμη τούτη η άνοιξη”.

Η Δική μου Ελλάδα ,είναι έτοιμη να θυσιάσει και να θυσιαστεί σε βωμούς κόκκινους από αίματα ηρώων, δεν πουλάει τα ιερά και τα όσια, δεν ντρέπεται ούτε για τα πάθη ,ούτε για τούς χαμένους απατηλούς έρωτές της.

Η Δική μου Ελλάδα, δεν εξιστορείται από μίζερους κοντυλοφόρους ιστορικούς, τραγουδιέται, ξεχύνεται σαν ξωτικό στα καταγάλανα νερά τού Αιγαίου και ταξιδεύει στους αιώνες με το άρμα τού ήλιου.

Η Δική μου Ελλάδα , δεν διαπραγματεύεται ,απαιτεί,
πολεμάει, μιλάει τις νύχτες με τον Μακρυγιάννη ,τον Κολοκοτρώνη, τον Πέτρουλα ,
τον Παναγούλη ,τον Λαμπράκη, τον Αυξεντίου, τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμού Σολωμού

Η Δική μου Ελλάδα είναι γένος θηλυκού και είναι μια περήφανη όμορφη γυναίκα , όμοια με αυτές τής Σπάρτης, τής Πίνδου, τής Αντίστασης, τού Πολυτεχνείου, τής Κύπρου και όχι μια πόρνη στα κόκκινα φανάρια των Βρυξελλών υπό την επίβλεψη των νταβατζήδων του Δ.Ν.Τ

Η Δική μου Ελλάδα δεν είναι ούτε στο κόμμα, ούτε σε κώμα

Η Δική μου Ελλάδα ήταν , είναι και θα είναι στις αδούλωτες ψυχές των ανθρώπων πού αγωνίζονται για Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Αδελφοσύνη, Ισότητα, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία.

Η Δική μου Ελλάδα, είναι ένα Φως… Φως εκ τού Φωτός