Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε στο Άργος η κολυμβητική υπερπροσπάθεια του Χρήστου και της Αγγελικής για τα παιδιά της “Φλόγας”

Στο Άργος ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί μια μοναδική εκδήλωση, όχι τόσο εύκολη για τους συμμετέχοντες, αλλά γεμάτη αγάπη και με την ελπίδα ότι θα αγκαλιαστεί από μεγάλη μερίδα κόσμου.

Η Αγγελική Μαρλαγκούτσου και ο Χρήστος Λάμπρου ξεκίνησαν να κολυμπούν συνεχόμενα, εναλλάξ, για 24 ώρες, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους, για καλό σκοπό!

Ο σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στον οποίον και θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου το ποσό των εσόδων που θα μαζευτεί!

Η Αγγελική και ο Χρήστος πρέπει να μας έχουν όλες και όλους δίπλα τους, όχι μόνο για να τους εμψυχώσουμε, στη δύσκολη αυτή προσπάθειά τους, όσο για να δώσουμε τη σημαντική παρουσία μας, προσφέροντας ο καθένας ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών – ηρώων του συλλόγου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο σήμερα για όλους όσοι θέλουν να βρεθούν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή!

argolikeseidhseis.gr