Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόεδρος Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας: Μονόδρομος η κλιμάκωση του αγώνα -VIDEO

Για την κινητοποίηση στην Τρίπολη αλλά και την κλιμάκωση του αγώνα που είναι μονόδρομος για τους αγρότες μίλησε ο Μιχάλης Κρόκος Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.

Εκατοντάδες βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΑΣΠΠ την Δευτέρα 22 Γενάρη στην Παμπελοποννησιακή κινητοποίηση στην Τρίπολη. Η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Τρίπολη είναι η αφετηρία των κινητοποιήσεων στην Πελοπόννησο.

Από αύριο οι βιοπαλαιστές αγρότες σε κάθε νομό, κάθε Δήμο, κάθε χωριό της οργανωμένα με τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους να προετοιμάζουν δυναμικές κινητοποίησης, με σκοπό το στήσιμο αγροτικών μπλόκων. Ως την ερχόμενη Κυριακή 28/01 τα τρακτέρ να είναι στους δρόμους.

Μόνο με τα τρακτέρ στους δρόμους μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων της επιβίωσής μας. Δεν πρέπει να αποδεχθούμε μοιρολατρικά αυτή τη πολιτική στόχευση. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι αποδεχόμενοι το ξεκλήρισμά μας.

Η απάντηση πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα μας, με μεγαλύτερη συμμετοχή και μαζικότητα μας Αγροτικούς Συλλόγους και πανελλαδικό συντονισμό, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων (ΠΕΜ), που είναι και το μεγαλύτερο όπλο μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ