Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει σε δήμο εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ

Υπάλληλος του Δήμου Ερέτριας-Αμαρύνθου είναι ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε λαγούμι στην Κορινθία.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό» και, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο 45χρονος, που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ήταν δημοτικός υπάλληλος άλλου δήμου, και εδώ και τρία χρόνια πήρε μετάταξη για τον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου, όπου εργάζεται με τηλεργασία, μέσω Διαδικτύου.

Τι λέει ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου για τον 45χρονο «παλαιοχριστιανό»
«Ενημερώθηκα και του έχω στείλει και έγγραφα να παρουσιαστεί. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Εγώ παρέλαβα τον δήμο αρχές του χρόνου. Απ’ ό,τι βλέπω εγώ από τα χαρτιά του 2020, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμο εδώ, παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση. Εμείς βρήκαμε εδώ πέρα, είχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο στις 16 του μήνα ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε, και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μήνα που τον καλώ σε απολογία γιατί δεν ερχόταν. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στην υπηρεσία, επειδή τα ψάχνω τώρα, τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις έκανε», δήλωσε στην εκπομπή ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου Νικόλας Γουρνής.