Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: 557.000 υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

Κυκλοφορεί πλέον και η αντίστοιχη πρωτοβουλία σε αφίσα με το αντίστοιχο QR CODE, όπου μπορεί ο καθένας να οδηγείται κατευθείαν στο ψήφισμα.

Το ψήφισμα, με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ξεπέρασε πλέον τις 500.000 υπογραφές.

Αυτή τη στιγμή το ψήφισμα έχει συγκεντρώσει 557.000 υπογραφές, ενώ κυκλοφορεί και η αντίστοιχη πρωτοβουλία σε αφίσα με το αντίστοιχο QR CODE, όπου μπορεί ο καθένας να οδηγείται κατευθείαν στο ψήφισμα.

Η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε τον κόσμο για την έμπρακτη συμπαράσταση μέσω της κοινοποίησης του ψηφίσματος και έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω μακέτα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες που δείχνουν την μακέτα αναρτημένη σε διάφορα μαγαζιά.

Το σχετικό ψήφισμα-κάλεσμα

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο με την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το δυστύχημα».

Πηγή: rosa.gr