Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Α.Γ Καλλής: Νεμέα… Αν αυτό είναι πολιτισμός

Εξ αιτίας κάποιων αποβρασμάτων που μοιράζουν δηλητήριο στις γειτονιές τής Νεμέας τις τελευταίες μέρες σε πλάσματα αθώα όπως είναι αυτό το συγκεκριμένο σκυλάκι πού στηρίζουμε αρκετοί έμποροι στην αγορά μας, με προβληματίζει αν αξίζει τελικά ο εδώ και χρόνια αγώνας για την Νεμέα πού είναι στην καρδιά μας και στην ζωή μας.

Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, δεν πιστεύουν σε τίποτα.
Εκτός των άλλων οι δολοφόνοι αυτοί δεν σκέπτονται ότι μπορεί ένα μικρό παιδί να ακουμπήσει το δηλητήριο που αναμιγνύουν και να βάλει τα χέρια του στο στόμα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Είναι επιβεβλημένη ανάγκη οι αρμόδιοι να πάρουν θέση και να πράξουν τα δέοντα γιατί θα είναι άδικο για τους σωστούς και τους ευαίσθητους πολίτες αυτού τού τόπου που δίνουν εδώ και χρόνια μάχη για την ανάπτυξη της περιοχής μας, να δημοσιοποιηθεί πανελλαδικά και με τρόπο που δεν θα αρέσει καθόλου.

Πάρτε θέση εδώ και τώρα , διαφορετικά τα κανάλια θα αποδώσουν δικαιοσύνη μια και η δικαιοσύνη στην χώρα μας αδυνατεί να το πράξει.

Υ.Γ Ευχαριστούμε την Άννα – Μαρία και τον Παναγιώτη που αποδεικνύουν ότι όσο θα υπάρχουν Άνθρωποι …πραγματικοί όμως άνθρωποι με ψυχή, καρδιά και αισθήματα , θα συνεχίσει να ζει η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο