Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 3,5 ετών κόρη του

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος γιατρός από την Λάρισα, έπειτα από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κορούλας του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο γιατρός συνελήφθη στη Λάρισα έπειτα από καταγγελία πολίτη αλλά και της πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου.

Η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από πολίτη, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα, από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο πολίτης ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά, λέγοντας πως ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε στο κορίτσι.

Σημειώνεται πως και η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως ή ίδιας υποστηρίζει – ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, που του αποδίδονται.

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και αναμένονται τα αποτελέσματα από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη.

newsit.gr