Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣ Παννεμεατικός: Aνοικτή επιστολή προς την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Νεμέας

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ με ομόφωνη απόφασή του απευθύνει ανοικτή επιστολή προς την Δημοτική αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο Νεμέας.

Αγαπητέ Δήμαρχε

Πληροφορήθηκα σήμερα για την εκ μέρους του γραφείου σας αποστολή του προγράμματος για τον εορτασμό και την κατάθεση στεφάνων της Εθνικής Επετείου 1821.

Με μεγάλη μου λύπη είδα ότι στους παραλήπτες του εορταστικού αυτού e-mail δεν υπήρχε το σωματείο μας ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ του οποίου είμαι Πρόεδρος από το 2019.

Επειδή κάποιοι στο γραφείο σας αγνοούν και κάποιοι άλλοι ξεχνούν την ιστορία του θα ήθελα να τους πληροφορήσετε ότι :
Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Παννεμεατικός είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την Νεμέα του νομού Κορινθίας. Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1928. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Νεμέας. Αγωνίζεται στήν Δεύτερη κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (ΕΠΣΚ). Παλαιότερα είχε φτάσει στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του και την πλήρη απογοήτευσή του για την απόφασή σας να μην καλεστεί φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις το ιστορικότερο σωματείο του Δήμου μας.

Επειδή , λοιπόν, σεβόμαστε την ιστορία του σωματείου μας και τις προσπάθειες των παιδιών μας και επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία σας σε θέματα αθλητισμού, θεωρούμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ μία εξήγηση για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ