Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ: Όχι σε συνελεύσεις παρωδία. Ναι σε Δημοτικό Συμβούλιο με αποφάσεις που θα μας δεσμεύουν όλους!

Δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης του Δήμου Νεμέας ”ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”

Εδώ και δύο μήνες, η παράταξη ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ και ο επικεφαλής της Γιώργος Παλυβός, ζητούν επανειλημμένα και σε όλους τους τόνους, την πρόκληση ενός Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Δήμου μας. Πάντοτε πορευόμαστε με γνώμονα τη συνεννόηση και όχι την αντιπαλότητα, γι’ αυτό και επιχειρήσαμε να προκληθεί συναινετικά από όλο το σώμα. Μάλιστα στο τελευταίο συμβούλιο στις 12/03/2024, έπειτα από ερωτήσεις των Δημοτικών συμβούλων μας Δημόπουλο Σάκη και Κεφάλα Σπύρο λάβαμε διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα αυτό.

Ωστόσο προς έκπληξη όλων μας την Πέμπτη 21/03/2024 λάβαμε πρόσκληση για συμμετοχή μας σε ανοιχτή συζήτηση των αιτημάτων του αγροτικού συλλόγου Νεμέας! Όπως γίνεται αντιληπτό ο Δήμαρχος κ. Φρούσιος ή δεν καταλαβαίνει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Από την άλλη είναι βέβαιο πως θεωρεί ότι μπορεί να σύρει τον αγροτικό κόσμο της Νεμέας και κατ’ επέκταση έναν ολόκληρο Δήμο, σε «ανοιχτές» συζητήσεις χωρίς νόημα.

Επειδή όλους μας, καταφανώς μας ενδιαφέρει να παρθούν αποφάσεις σε ένα επίσημο Δημοτικό Συμβούλιο που θα κρατηθούν πρακτικά και δεν αρεσκόμαστε σε βεγγέρες δημοσίων σχέσεων και μικροπολιτικών συμφερόντων, ΔΕΝ θα συμμετέχουμε σε αυτήν την παρωδία. Θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμα που μας δίνει ο νόμος και θα προκαλέσουμε Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: «Την αποτύπωση των προβλημάτων του αγροτικού κλάδου της Νεμέας» και μέσα από αυτό το συμβούλιο θα επιχειρήσουμε να παρθούν αποφάσεις – Δεσμεύσεις περί αυτών.