Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα Χρηματοδότηση 600.000 € για Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Νεμέας

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 600.000 € ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ

Με την απόφαση 76582 (ΑΔΑ:6ΤΓΧ7Λ1-735) του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ,κου Πτωχού Δ., εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΠΑΑ 2014-2020 το έργο : «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Νεμέας» με χρηματοδότηση 600.000 €.

Το έργο θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας και περιλαμβάνει την κατασκευή :
I. Περίφραξης ύψους 3,5 μ. στο σύνολο της περιφέρειας εγκαταστάσεων
II. Κεντρικής πύλης
III. Γηπέδου τένις
IV. γηπέδου μπάσκετ ανοιχτού χώρου.
Επίσης θα γίνει διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στην είσοδο και γύρω από τα νέα γήπεδα και δημιουργία διακριτής πρόσβασης πεζών μέχρι τις κερκίδες καθώς και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στην επιφάνεια ανάμεσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Δημιουργούνται λοιπόν εγκαταστάσεις για νέες αθλητικές δραστηριότητες μαζικού αθλητισμού ,για τη βελτίωση της ασφάλειας και της αισθητικής του χώρου και για την εξασφάλιση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ.


Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Νεμέας με τη ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ(ΜΟΔ Α.Ε.),η οποία άμεσα θα δημοπρατήσει το έργο και θα είναι ο φορέας υλοποίησής του.
Ολοκληρώνεται λοιπόν η δημιουργία ενός άρτιου και σύγχρονου αθλητικού κέντρου που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παιδιών μας αλλά και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας.