Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Με θηλιά από επιδέσμους αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος της Κυριακής -VIDEO

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος δράστης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στο πάτωμα του θαλάμου, όπου κρατείται, χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται, είχε κάνει μία θηλιά με τις γάζες που του είχαν βάλει στο κεφάλι, κρέμασε την θηλιά από έναν πλαστικό σωλήνα νερού που υπάρχει στο κελί, ωστόσο δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά η θηλιά έσφιξε πολύ και τον πίεσε στον λαιμό με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται ο εγκέφαλος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός της φυλακής έκρινε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και έτσι διακομίστηκε στο «Αττικό».

Ο δολοφόνος είχε ισχυριστεί ότι ναι μεν θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Ανέφερε δε «Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της».

Η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δραστης έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

megatv