Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας: Θρίαμβος για την On Sale Rally Team

H On Sale Rally Team και το πλήρωμα της, Σωκράτης Τσολακίδης – Γιώργος Πολυζώης, ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος με το Skoda Fabia Rallyevo, καθώς κέρδισαν άξια το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας.

Ο εναρκτήριος αγώνας που διοργανώθηκε στις 13 – 14 Απριλίου από το Αθλητικό Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) στην περιοχή της Θήβας περιλάμβανε 5 ειδικές διαδρομές μήκους 85,75 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Οι ειδικές διαδρομές «Θήβα» (22,79 χλμ.) και «Ελικώνας» (12,82 χλμ.) διεξήχθησαν από δύο φορές, ενώ η ειδική διαδρομή «Μοσχοπόδι» (14,53 χλμ.), η οποία αποτέλεσε και την Power Stage του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας συμπλήρωνε το αγωνιστικό πανόραμα όσον αφορά τις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Σωκράτης Τσολακίδης – Γιώργος Πολυζώης ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών από την αρχή του αγώνα. Το πλήρωμα της On Sale Rally Team κατάφερε με την ταχύτητα και την στρατηγική του να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στις 3 από τις 5 ειδικές διαδρομές του αγώνα με το άρτια προετοιμασμένο Skoda Fabia Rally2 evo, κερδίζοντας άξια τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος.

Ταυτόχρονα το πλήρωμα της On Sale Rally Team Σωκράτης Τσολακίδης – Γιώργος Πολυζώης με τον ταχύτερο χρόνο που πραγματοποίησε στην Power Stage του αγώνα «Μοσχοπόδι» έφυγε από την Θήβα με το απόλυτο από πλευράς βαθμών. Η συνέχεια για την ομάδα της On Sale Rally Team θα δοθεί στον Πύργο και το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ στις 18 και 19 Μαΐου.ing=”0″ cellpadding=”0″ align=”center”>

Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Είναι σημαντικό που ξεκινάμε το φετινό πρωτάθλημα με νίκη καθώς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Το πλήρωμα μας πίεσε εκεί που έπρεπε ενώ και η στρατηγική μας αποδείχτηκε σωστή. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη ωστόσο τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί δούλεψε πολύ σκληρά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

Ο Σωκράτης Τσολακίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος καθώς ξεκινάμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος με ωραίες ειδικές διαδρομές ενώ το θετικό είναι ότι είχε πολύ κόσμο. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε. Το αυτοκίνητο μας ήταν άρτιο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό καθώς στους αγώνες η αξιοπιστία παίζει σημαντικό ρόλο. Κρατάμε τα θετικά από την Θήβα και εστιάζουμε τώρα στο Ολυμπιακό Ράλλυ που είναι ο επόμενος αγώνας».

Ο Γιώργος Πολυζώης με τη σειρά του ανέφερε: «Ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους κόπους της δουλειάς μας. Όλα τα μέλη της ομάδας έβαλαν το λιθαράκι τους για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο μας ενώ διαχειριστήκαμε με σωστό τρόπο την μεγάλη χρονική διαφορά από τους υπόλοιπους καθώς θέλαμε να αποφύγουμε λάθη τα οποία μπορεί να μας κόστιζαν».

Αποτελέσματα: https://www.infomega.gr/live/