Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: Κοντά στον Παναρκαδικό Α.Ο. για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Αποθεραπεία στο κέντρο αποκατάστασης κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας

Με αφορμή τον κρίσιμο αγώνα που δίνει σήμερα Τετάρτη 15/5/24 (ώρα 17:00) ο Παναρκαδικός Α.Ο. Τρίπολης – με την πρωταθλήτρια ομάδα της Μεσσηνίας τον Α.Ο. Μιλτιάδη – για την άνοδο στη Γ Εθνική Κατηγορία, η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εύχεται στους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και στους φιλάθλους καλή επιτυχία.

Από την πλευρά του το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ βρίσκεται κοντά στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης τα τελευταία δέκα χρόνια και στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα τις προσπάθειες όλων των Διοικήσεων του Παναρκαδικού για να επιτευχθούν οι στόχοι της κάθε αγωνιστικής χρονιάς.

Σε αυτή την φάση και κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ που δίνει ο Παναρκαδικός για την άνοδο στη Γ Εθνική το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την αποθεραπεία τους μετά από κάθε αγώνα.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές κάνουν χρήση του μοναδικού κρυοθαλάμου που διαθέτει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης ( ο οποίος λειτουργεί στους -110 βαθμούς κελσίου ) και στη συνέχεια απολαμβάνουν υδροθεραπείες στις δύο πισίνες που υπάρχουν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου. Αυτή η πρωτοποριακή αποθεραπεία καλύπτει μικροτραυματισμούς και δημιουργεί συνθήκες χαλάρωσης στους ποδοσφαιριστές μετά από κάθε δυνατή δοκιμασία όπως είναι αυτή του αγώνα που δίνουν την προηγούμενη μέρα.

Για το σημερινό αγώνα με τον Α.Ο. Μιλτιάδη που με νίκη ο Παναρκαδικός “σφραγίζει” το εισιτήριο για τη Γ Εθνική η Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εύχονται σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους να έρθει η τόσο σημαντική νίκη και ο Παναρκαδικός να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται.