Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

14 Χρόνια Nemea Press – Συνεχίζουμε!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Nemea Press έχει γενέθλια και γιορτάζει 14 χρόνια συνέπειας και συνεχούς προσπάθειας για ενημέρωση και μάλιστα με αφετηρία μια μικρή αλλά ιστορική κωμόπολη της Πελοποννήσου, την ιστορική Νεμέα και τον ακούραστο εμπνευστή της Γιώργο Θεοφίλη.

Με το NEMEA PRESS, την ηλεκτρονική εφημερίδα της Νεμέας αλλά και όλης της Ελλάδας, η ενημέρωση φτάνει παντού με αίσθημα ευθύνης, χωρίς κορώνες και τυμπανοκρουσίες, αλλά με σημαντική και ουσιαστική πληροφόρηση για την Νεμέα, την Κορινθία, την Πελοπόννησο και όχι μόνο, μιας και ο ηλεκτρονικός τύπος μπορεί να «φτάσει» παντού και να διαβαστεί από τα μήκη και τα πλάτη όλης της γης.

Από τις 8 Μαΐου 2010 οπότε και έγινε η πρώτη ανάρτηση στο nemeapress.blogspot.com πέρασαν σχετικά γρήγορα 14 χρόνια. Μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα άρθρα και δημοσιεύσεις στη σχετική ένδειξη Αρχείο

Τον Ιούλιο του 2018 κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση προς το καλύτερο και το nemeapress ξεκίνησε την λειτουργία του στην πλατφόρμα WordPress

14 χρόνια ΝΕΜΕΑ PRESS: Οι ακόλουθοι πολλοί, οι πολέμιοι δεν έχουν λείψει. Όμως αν αγαπάς κάτι τόσο, οι δυσκολίες είναι μικρές εμπρός στον τελικό στόχο.

14 χρόνια NEMEA PRESS:  Η καθημερινότητα είναι πρόκληση και τα νέα συγκεντρώνονται με προσοχή για την όσο το δυνατό πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

14 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΜΕΑPRESS: Σε αριθμούς,

  • Πάνω από 57 000 δημοσιεύσεις (με μέσο όρο τις 12 δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις ανά ημέρα).
  • Πάνω από 12 000 πρωτότυπα θέματα

Καλή συνέχεια λοιπόν στο Nemea Press και να τα χιλιάσει!

Χρόνια πολλά και δρόμοι ανοιχτοί στην ελεύθερη ενημέρωση!

Ξένη δημοσίευση