Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Η On Sale Rally Team στο επετειακό Ολυμπιακό Ράλλυ

H On Sale Rally Team μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει το αγωνιστικό της ταξίδι αυτή τη φορά στον Πύργο Ηλείας και το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ το οποίο διεξάγεται το διήμερο 18 – 19 Μαΐου από το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).

Οι Σωκράτης Τσολακίδης και Γιώργος Πολυζώης με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale, «κουβαλώντας» τον αριθμό Νο1 στις πόρτες τους αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα ο οποίος προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της ομάδας και του πληρώματος, το οποίο φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος είναι ακόμα μία διάκριση η οποία θα πιστοποιήσει την ανταγωνιστικότητα της On Sale Rally Team.

Καινοτομία του φετινού αγώνα είναι η διεξαγωγή shakedown στην ειδική διαδρομή «Λάλα» το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:00. Εκεί το πλήρωμα της On Sale Rally Team θα πραγματοποιήσει τις τελικές ρυθμίσεις στο Skoda Fabia Rally2 evo ώστε να είναι έτοιμο για τον κυρίως αγώνα.

Λίγες ώρες αργότερα οι Σωκράτης Τσολακίδης – Γιώργος Πολυζώης θα βρεθούν με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, Σάκη Καράγιωργα όπου πλήθος κόσμου θα παρακολουθήσει την Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

To 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 79,48 αγωνιστικών χιλιομέτρων με το καθαρά αγωνιστικό μέρος να ξεκινά το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου.

Την Κυριακή τα αγωνιστικά θα κατευθυνθούν αρχικά στην ειδική διαδρομή «Φολόη» (12,50 χλμ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, ενώ δύο φορές θα διέλθουν από την ειδική διαδρομή «Γραίκα» (13 χλμ.), και «Αλφειούσα» (14,24 χλμ.). Τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα ανέρχονται σε 368,63 με τα 289,15 χιλιόμετρα να είναι απλών διαδρομών.

44o Ολυμπιακό Ράλλυ – Ωράριο

Σάββατο 18 Μαΐου

Shakedown Λάλας (4,77 χλμ.), 10:00

Τελετή Εκκίνησης (Κεντρική Πλατεία Πύργου, Σάκη Καράγιωργα), 21:00

Κυριακή 19 Μαΐου

Εκκίνηση Αγώνα (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή), 08:00

Ε.Δ. 1 Φολόη 1 (12,50 χλμ.), 09:00

Ε.Δ. 2 Γραίκας 1 (13,00 χλμ.), 10:23

Ε.Δ. 3 Αλφειούσα 1 (14,24 χλμ.), 11:26

Ε.Δ. 4 Φολόη 2 (12,50 χλμ.), 14:01

Ε.Δ. 5 Γραίκας 2 (13,00 χλμ.), 15:24

Ε.Δ. 6 Αλφειούσα 2 (14,24 χλμ.), 16:27

Τερματισμός (Κεντρική Πλατεία Πύργου, Σάκη Καράγιωργα), 17:12

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Θήβα, ευελπιστούμε στο Ολυμπιακό Ράλλυ να βρεθούμε για μία ακόμη φορά ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα τα οποία θα παλέψουν για τη νίκη. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω πως αυτό θα φανεί και στις ειδικές διαδρομές του αγώνα».

Ο Σωκράτης Τσολακίδης δήλωσε: «Ο αγώνας στον Πύργο θα είναι διαφορετικός καθώς το τερέν δεν είναι ίδιο με αυτό της Θήβας. Εμείς μετά το επιτυχημένο μας ντεμπούτο θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα συνδυαστεί με μία καλή εμφάνιση».

Ο Γιώργος Πολυζώης με τη σειρά του ανέφερε: «Η προσέγγιση μας και σε αυτόν τον αγώνα θα είναι η ίδια, θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε έξυπνα καθώς ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πληροφορίες: www.aolap.gr

Χρόνοι και αποτελέσματα: www.infomega.gr/live