Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και τους Αλβανούς, Ράμα. Η βόρεια Μακεδονία έγινε Μακεδονία. Στο καρναβάλι της ηλιθιοβίζιον εκείνοι που πλαισίωναν την εκπρόσωπο της Ελλάδας δηλώνουν Τούρκοι από τη Θράκη. Ο σουλτάνος συνεχίζει με τις γκρίζες ζώνες και την συνεκμετάλλευση.

Χθες στον ηλεκτρικό βρέθηκα σε μια φοβερή φάση. Έκανα παρατήρηση σε μια γυναίκα για κάτι που ήταν πολύ σωστό να γίνει παρατήρηση, κι άρχισε να μου μιλάει απότομα και να βρίζει της είπα να μιλάει καλύτερα και ξαφνικά γύρω μου 4-5 άλλες γυναίκες άρχισαν να μου φωνάζουν μιλώντας αλβανικά, η μία είπε “σκάσε”, έμεινα κάπως συνειδητοποιώντας πως στο συγκεκριμένο βαγόνι δεν υπήρχε άλλος Έλληνας ή Ελληνίδα. Αλβανοί, Ρώσοι, Αφρικανοί, και δεν ξέρω τι άλλης εθνικότητας. Αν υπήρχε κάποιος άλλος Έλληνας δεν θέλησε να ανακατευτεί.

Και τότε ναι, κατάλαβα πως γινόμαστε μειονότητα. Μια σιωπηλή γενοκτονία. Ξεκίνησε με τα μνημόνια, συνεχίστηκε με την ανεξέλεγκτη είσοδο αλλοδαπών, με τα γύρω κράτη να ονειρεύονται κι ένα κομμάτι μας, και με τους “αλλοδαπούς” κυβερνήτες να φορτώνουν το φέρετρο της πατρίδας με όσα περισσότερα καρφιά μπορούν, μέχρι να την θάψουν στο πιο βαθύ σημείο που δεν θα μπορεί κανείς να την βρει.

Κι ο κοσμάκης? Θεατές ενός γελοίου τσίρκου ή συμμετέχοντες σαν κλόουν. Βγείτε λίγο από τα αυτοκίνητα σας, ανακατευτείτε με το πλήθος, πάρτε τα ΜΜΜ, πηγαίνετε στις υπό κατάληψη ζώνες της Αθήνας, εκεί που οργιάζουν ναρκωτικά, όπλα, πορνεία, όπου η κάθε εισαγόμενη και ντόπια συμμορία προσπαθεί να πάρει το αρχηγηλίκι, εκεί που παίζουν σκηνές τύπου αμερικάνικων γκέτο.

Ανίκανοι, άβουλοι, υποταγμένοι άνθρωποι σε ένα κανονικό καρτέλ, που δεν έχει πατρίδα, δεν έχει αξίες, δεν αναγνωρίζει νόμους, δεν ενδιαφέρεται για το ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, με μια νεολαία που κάνουν κάθε προσπάθεια να την εκπαιδεύσουν, όχι ως αυριανούς Έλληνες πολίτες , αλλά σαν εκπαιδευμένους και συνηθισμένους , στην ανομία, την ανωμαλία και την εγκληματικότητα κατοίκους μιας παρακμιακής συνοικίας μιας αμερικάνικης μεγαλούπολης.

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο κι εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ….

Μπες τώρα εδώ μέσα και πες πως κάνω εθνικιστικό παραλήρημα.

“Υπάρχουν χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στους ανθρώπους που αγαπάς από το να τους σκοτώσεις. Το πιο συνηθισμένο είναι να κάτσεις να δεις τον κόσμο να το κάνει. Εσύ άραξε και διάβασε την εφημερίδα σου…”

Από την άλλη, όλα αυτά ήρθαν φυσιολογικά, από τη στιγμή που η Ελλάδα, δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα πολιτεία των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

fantastikeskatastaseis