Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας Καιάδας από παλέτες στην Ελλάδα της Ευρώπης – Η τραγωδία της Μαριάννας κρατά 29 χρόνια! -VIDEO

Είναι κακό να χτίζεις άλλοθι σε μια δυστυχία. Μια ανάδοχη μητέρα επανέρχεται και δημοσιοποιεί video με την θετή κόρη της την Μαριάννα που σήμερα είναι 29 χρονών και λόγω ψυχοσωματικού νοσήματος δεν μπορεί να συνυπάρξει με κίνδυνο τον αυτοτραυματισμό και τον τραυματισμό των γύρω της. Οι γονείς επιχειρούν να περιορίσουν την Μαριάννα διαμορφώνοντας το δωμάτιο σε ξύλινο κλουβί όπως και τον κήπο σε συρμάτινο κλουβί, σε ένα χωριό της Μεσσηνίας.

Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο;

Συμβουλεύτηκαν ειδικούς;

Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή;

Μπορεί να φιλοξενηθεί σε Ίδρυμα;

Υπάρχει Ίδρυμα;

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες επιτρέπουν τις συνθήκες αυτές;

Οι Εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε ενέργειες μετά τις πρώτες δημοσιοποιήσεις του προβλήματος;

Η μητέρα με ένα video σήκωσε τον καθρέφτη στην κοινωνία της Μεσσηνίας και τη Ελλάδας ή οποία σοκαρίστηκε για κάποιες ώρες. Όσο κρατά μια εκπομπή άντε και άλλη μια.

Γιατί το θέμα δεν ήταν κρυφό. Δεν ήταν άγνωστο. Τα ΜΜΕ ξέραμε. Οι αρχές ήξεραν. Αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει λύση.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές λοιπόν θα έπρεπε να επισκεφθούν την Μαριάννα και να μας πουν γιατί δεν υπάρχει λύση στον γολγοθά της στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα.

Οι κραυγές και η υποκρισία δημοσιογράφων που «καταναλώνουν» δράματα και τραγωδίες δεν αρκούν για να καλύψουν την κραυγή της Μαριάννας. Κραυγή καταδίκης της κοινωνίας και του συστήματος ζωής γενικά στην Ελλάδα του 2024.

Το τραγικό είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι αυτό συμβαίνει μόνον στη Μεσσηνία…

Πηγή: notospress.gr