Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Οι Βετεράνοι του Παννεμεατικού και Ολυμπιακού Πειραιώς για φιλανθρωπικό σκοπό -VIDEO

Με πολύ Μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ των Βετεράνων: Παννεμεατικού – Ολυμπιακού Πειραιώς την Δευτέρα 3 Ιουνίου το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας.
Ασταμάτητοι είναι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν το κοινωνικό τους έργο και δίνουν παράλληλα και φιλικά σε όλη την Ελλάδα, με αντιπάλους ακόμη και από το εξωτερικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι αντιμετώπισαν τον ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟ , στον ιστορικό Δήμο, για την ενίσχυση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη!

Στο Δημοτικό στάδιο Νεμέας παρακολούθησε αρκετός κόσμος τους «ερυθρόλευκους» Βετεράνους, οι οποίοι έβγαλαν στο γήπεδο κάποιες από τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος, όποτε και έγραψαν τη δική τους ιστορία στον σύλλογο.
Η ομάδα του Θρύλου παρουσιάστηκε στο γήπεδο με τον ύμνο του Ολυμπιακού.

Ένας αγώνας ο οποίος έρχεται λίγες ημέρες μετά από την ιστορική κατάκτηση από τον Ολυμπιακό του UEFA Europa Conference League.
Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης ο Δήμαρχος του Δήμου Νεμέας, κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος βράβευσε τον Ολυμπιακό με την επίσημη πλακέτα της πόλης για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, η Βουλευτής Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής.

korinthosnews