Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρυστιανού σε Άδωνι: Παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς

«Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο» τονίζει με ανάρτησή της απευθυνόμενη στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Τέμπη 2023, Μαρία Καρυστιανού.

Η ανάρτησή της αυτή έρχεται μετά την έντονη αντιπαράθεση του Υπουργού Υγείας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την εκπροσώπηση της Βουλής, από τον πρώην υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στις εκδηλώσεις για την «Απελευθέρωση των Σερρών».

Αναλυτικά τι αναφέρει:
«Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε.

Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο.  Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η «ευαισθησία » σας;

Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».