Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ: Άλλη μία αστοχία της Δημοτικής Αρχής Φρούσιου

Για άλλη μία φορά η Δημοτική αρχή Φρούσιου μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Δεν προλαβαίνουμε να καυτηριάζουμε τις απανωτές της αστοχίες! Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, αυθαίρετα τοποθετήθηκε  ένας κυκλοφοριακός σηματοδότης STOP στο τέλος της Δερβενακίων (Εικόνα 1).

Εικόνα 1

Ο σηματοδότης αυτός είχε αφαιρεθεί πριν μήνες από τον δρόμο που κατεβαίνει από την πλατεία ηρώων (Εικόνα 2).

Εικόνα 2

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο αυτοί δρόμοι διασταυρώνονταν χωρίς να υπάρχει κανένα STOP και από θαύμα γλυτώσαμε κάποιο ατύχημα! Να επισημάνουμε ότι προτού γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στη θέση ενός σήματος STOP, πρέπει να προηγηθεί μελέτη κυκλοφοριακής ανάλυσης, συνεννόηση με αρμόδιες αρχές και ενημέρωση των πολιτών. Μετά από παρεμβάσεις μας στα κοινωνικά δίκτυα, το STOPαφαιρέθηκε ξανά (εικόνα 3)!

Εικόνα 3

Βλέποντας τη Δημοτική αρχή να αντιδρά τόσο βεβιασμένα και με προχειρότητα στα απλά, τρομάζουμε στη σκέψη και μόνο, για το πως συμπεριφέρεται στα σοβαρά, στα κρίσιμα και στα μεγάλα. Εμείς ως αντιπολίτευση από τη μεριά μας αισθανόμαστε ότι πράττουμε τα δέοντα ώστε να συμβάλουμε στην καλυτέρευση της πόλης μας η οποία υποφέρει από την προχειρότητα, την έλλειψη σχεδίου και την αμετροέπεια της Δημοτικής αρχής.

 

Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ