Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣ Παννεμεατικός: Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο

Η Διοίκηση του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την άκρως επιτυχημένη σαιζόν που μας οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία , ο άνθρωπος που η μακροχρόνια προσφορά του στον Σύλλογό μας είναι αδιαμφισβήτητη , ο Δημήτρης Δημόπουλος, θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική περίοδο. Έχοντας τα καθήκοντα Πρώτου Προπονητή στην Ανδρική Ομάδα και Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας , θα συνεχίσει να προσφέρει και να εργάζεται για την φανέλα που αγαπά.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί την νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι μέλος της ομάδας μας ένας πολλά υποσχόμενος Προπονητής , ο Βασίλης Φλώρος, ο οποίος αναλαμβάνει Γυμναστής και Assistant Coach στην Ανδρική ομάδα καθώς και Προπονητής και Γυμναστής της παιδικής Ομάδας μας Κ-16.
Ο Βασίλης είναι 28 χρονών, κατάγεται από Άργος
– Αριστούχος Απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα Ποδόσφαιρο
– Αριστούχος Απόφοιτος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης, Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
– Απόφοιτος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: Άσκηση και Υγεία – Αξιολόγηση και Συνταγογράφηση, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
– Κάτοχος UEFA B
– Έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια.
Ως ποδοσφαιριστής , έχει αγωνιστεί 11 χρόνια Γ εθνική με περισσότερες από 150 συμμετοχές με τις εξής ομάδες :
Παναργειακος (αρχηγός)
Πανναυπλιακός (αρχηγός)
Παναιγιάλειος
Ερμής Κιβερίου
Φαρκαδονα Τρικαλων
Έχει εργαστει ,
2021 έως σήμερα: 4 χρόνια προπονητής Κ15 Αριστέα Άργους
2018 και 2019:
Κατάκτηση 1ης και 2ης θέσης Κυπέλλου Ελλάδος Νεανίδων με την ομάδα Νέες Τρικάλων.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία , δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. Θα είμαστε δίπλα τους με αμέριστη συνεργασία και βοήθεια, ώστε ο Συλλογός μας να επιτύχει τους στόχους του , και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο.