Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανεπανάληπτη η Ελένη Βιτάλη στη συναυλία του Εργατικού Κέντρου στο Ναύπλιο (VIDEO)

Με εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μεγάλη συναυλία της Ελένης Βιτάλη που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στην πλατεία Αρβανιτιά κάτω από το κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο.




 

Την Ελένη Βιτάλη καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας Ραφαήλ Μπαρού που ευχαρίστησε και τον κόσμο για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του ΕΚΝ-Ε

Η Ελένη Βιτάλη, ως μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργός, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών, από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες.

Η καινούργια της μπάντα, οι «ΤΖΟΥΜ», που έστησε και επιμελήθηκε ο Νίκος Ξύδης, αποτελεί από μόνη της ξεχωριστή μουσική πρόταση.

Συνταξιδιώτες της Ελένης Βιτάλη στο μουσικό ταξίδι της πλατείας Αρβανιτιάς ήταν ο τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης στην ηλεκτρική κιθάρα.

Οι ερμηνείες της Ελένης αγκαλιάζονταν από τους ήχους της άταστης κιθάρας, του μπουζουκιού και του τζουρά, του Δημήτρη Λάππα από τις μελωδίες του πιάνου και της μελόντικας του Νεοκλή Νεοφυτίδη συνομίλησαν μαγικά με το όρθιο μπάσο της Αντωνίας Τσολάκη, τον κρυστάλλινο ήχο που σκορπίζει το κανονάκι του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου και τα διονυσιακά κρουστά των δύο κορυφαίων κρουστών Βαγγέλη Καρίπη και Κώστα Μερετάκη.

argolikeseidhseis.gr