Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βέλο – Βόχα: Ο Δήμαρχος παραχωρεί το δημαρχιακό 4Χ4 στο Αστυνομικό Τμήμα

Με προσωπική του απόφαση ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος προχωρά στη δωρεά του δημαρχιακού οχήματος 4Χ4 προκειμένου να συμβάλει κατά το δυνατόν στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής του Δήμου. 

Ο Αννίβας Παπακυριάκος πήρε αυτή την απόφαση κατανοώντας την ανάγκη για περαιτέρω αστυνόμευση, ασφάλεια και προστασία των κατοίκων του Δήμου Βέλου-Βόχας, αλλά και αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των αστυνομικών του Α.Τ. Βραχατίου, το οποίο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στην αστυνόμευση όλης της περιοχής ευθύνης του. Στόχος της δωρεάς είναι να βοηθηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο τους με περιπολίες και καταδιώξεις ακόμη και σε εδάφη ή περιοχές, όπου τα συμβατικά οχήματα δεν ενδείκνυνται για αποστολές.

Το όχημα, αφού τροποποιηθεί κατάλληλα, στα χρώματα και αποκτήσει τα διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας θα δωριθεί επίσημα με σχετικό πρωτόκολλο, όπου θα αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες αστυνόμευσης, στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου.

Πηγή: korinthostv.gr