Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κατάληψη στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Αργολίδας από Εκπαιδευτές Οδηγών

Το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Αργολίδας ¨ΑΡΓΕΑΣ¨ πραγματοποίησε κατάληψη στη διεύθυνση συγκοινωνιών Αργολίδας (ΚΤΕΟ) ζητώντας να δοθούν απαντήσεις στα αιτήματα τους τα οποία εδώ και εννέα εβδομάδες όπως μας δήλωσαν οι εκπαιδευτές οδηγοί παραμένουν χωρίς απάντηση, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.



 

1. Άμεση καταβολή της αποζημίωσης των εξεταστικών επιτροπών έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση όλου του κοινωνικού συνόλου που πλήττεται από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο είναι σε αναμονή εδώ και 3 χρόνια .

2. Άμεση ανάρτηση της τελικής μορφής του νομοσχεδίου προς διαβούλευση.

3. Διαφοροποίηση των εξεταστικών επιτροπών από την κατηγορία των συμπολιτών μας άνω των 74 ετών από τις εξεταστικές επιτροπές των υποψηφίων οδηγών για αρχική χορήγηση διπλώματος π.χ. ειδικές επιτροπές για τους άνω των 74 ετών όπως αναγράφεται και στο σχέδιο νόμου.

4. Να σταματήσει άμεσα η λασπολογία εναντίον του κλάδου των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών που παρατηρείται εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ καθώς και από τα στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων. Με γνώμονα τον λαϊκισμό και την δημιουργία εντυπώσεων της κοινής γνώμης κατακρεουργούν έναν ολόκληρο κλάδο ο οποίος ασκεί λειτούργημα και διασφαλίζει την οδική ασφάλεια .

5. Την άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη, όπως ο ίδιος μας υποσχέθηκε στην συνάντησή που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Να θυμίσουμε ότι και πριν τρεις εβδομάδες πάλι είχαν προχωρήσει σε πορεία διαμαρτυρίας προς την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ