Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημέρωση στο Βραχάτι για τις δράσεις ΕΣΠΑ και Προγράμματα Κατάρτισης

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στα γραφεία Κοινότητας Βραχατίου συναντήθηκαν η ομάδα ενημέρωσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την αντιπροσωπεία και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου.




Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Ά Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, ο ΄Β Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Κουκουλάκης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής, Σωτήρης Κοροβήλος, η  Διευθύντρια ΚΔΒΜ2, Μαριάντζελα Πανούση, η περιφερειακή υπάλληλος της Διαχειριστικής  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πένυ Λάσκα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου, Γιώργος Δαληβίγκας και μέλη του Εμπορικού  Συλλόγου Βραχατίου.

Ο κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του για τις δράσεις του Επιμελητηρίου για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας καθώς, και για τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Κορινθίας για εργαζόμενους, ανέργους και εργοδότες και για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων που ξεκινάει άμεσα.

Επίσης ανακοινώθηκε από τον κ. Πιτσάκη ότι μέρος του ποσού από τις εισπράξεις των εισιτηρίων της Έκθεσης «Πελοπόννησος 2018» θα διατεθούν σε 18 πληγέντες πλημμυροπαθείς εμπόρους της περιοχής του Βραχατίου, από τις φυσικές καταστροφές του περασμένου Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με λίστα που έχει δοθεί στο Επιμελητήριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Βραχατίου .

Παράλληλα συζητήθηκαν επιπλέον θέματα, εκτός ατζέντας που απασχολούν τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους εμπορικούς συλλόγους της Κορινθίας, ακολουθούν οι εξής:

  • Άγιοι Θεόδωροι στις 12 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων.
  • Δερβένι στις 13 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.
  • Κιάτο στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Νικηταρά 19).

Καλούμε τα μέλη του επιμελητηρίου και των εμπορικών συλλόγων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στις συναντήσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ανοικτός και συγκροτημένος  διάλογος, με στόχο να διαμορφωθούν προτάσεις και λύσεις με στόχο να ξεπεράσουμε τη μίζερη κατάσταση των τοπικών αγορών της Κορινθίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2744024464 και στην ηλεκτρονική δ/νση media@korinthiacc.gr  του Επιμελητηρίου Κορινθίας.