Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ανδριανάκος: 1.000.000 ευρώ έσπασε σε 16 κομμάτια η Δημοτική Αρχή, μετά από εισήγηση του Δημάρχου για απευθείας αναθέσεις (video)

Αντίθετη η μειοψηφία του Δήμου Νεμέας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ψήφισαν την εισήγηση του Δημάρχου κ. Καλαντζή, να σπάσουν το 1.000.000 € που έδωσε στις 18-2-2019 στον Δήμο Νεμέας το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, λόγω της θεομηνίας «ΖΟΡΜΠΑΣ», μας ενημέρωσε σήμερα ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου κ. Ανδριανάκος.



Το τεράστιο αυτό ποσό, ο Δήμαρχος εισηγήθηκε να «σπάσει» σε 16 κομμάτια των 50.000 και 100.000 ευρώ, ώστε να μπορεί να το διαθέσει πιο άμεσα για έργα στους αγροτικούς δρόμους, που όπως είπε «έχουν διαλυθεί»!!!

Στην εισήγηση του Δημάρχου, όλοι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας ψήφισαν «όχι».

Αντίθετα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καραχοντζίτης καθώς και οι υποψήφιοι μαζί του κ.κ. Δαλιβίγκας και Μπαραφάκας, που ευαγγελίζονται το «νέο» στον Δήμο, ψήφισαν «ναι». Μάλιστα ο κ. Καραχοντζίτης τόνισε την ανάγκη του «σπασίματος» των χρημάτων με έμφαση. Το ίδιο έκαναν και οι επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σκάζας, Μπενέκος και Σελλάς Γιώργος, αν και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σκάζας είπε ότι με το προηγούμενο σπάσιμο των 350.000€ (που έγινε πάλι μετά από εισήγηση του κ. Καλαντζή τον Δεκέμβριο) δεν έγινε «απολύτως κανένα έργο».

Απούσα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η υποψήφια Δήμαρχος Σοφία Χρυσικοπούλου.

Περισσότερα στη συνέντευξη του επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Βαγγέλη Ανδριανάκου:

Πηγή: korinthostv.gr