Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σπύρος Πιέρρος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Κορινθία με τον Γιώργο Δέδε 

Ο πολίτης δεν φοβάται την ανανέωση στην πολιτική του τόπου.
Σίγουρα δεν είναι οι Κορίνθιοι πολίτες αυτοί που πρέπει να φοβούνται αλλά αυτοί που τους τρομάζουν. Ξέρετε, αυτοί οι παλαιοκομματισμοί και το λεγόμενο κατεστημένο από μερικά πρόσωπα που ελέγχουν το πολιτικό σκηνικό του τόπου μας, όποτε διακρίνονται στον ορίζοντα εκλογές, καταστρώνουν τα σχέδια τους με βάση την έντεχνη και πονηρή επεξεργασία και παροχή της πληροφορίας, με έναν και μόνο στόχο, να προκαλέσουν τη φυσική αντίδραση του φόβου και να (σκοτώσουν) την κριτική σκέψη των πολιτών.



Εν κατακλείδι, οι πολίτες θεωρούν την περιφέρεια Πελοποννήσου ως «κλειστό συστήματα» και γι’ αυτό οι πολίτες και ιδιαίτερα η νεολαία του τόπου μας έχασαν την πλήρη εμπιστοσύνη τους προς τον θεσμό, όπως σήμερα εκπροσωπείται και διοικείται, αυτός είναι ο μόνιμος προβληματισμός και σε μεγάλο βαθμό είναι η αλήθεια.

Όμως υπάρχει πλέον διέξοδος.
Είναι το προοδευτικό ψηφοδέλτιο “Νέοι Δρόμοι” του Γιώργου Δέδε, που ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας στον Μοριά.

Σπύρος Πιέρρος

Ο Σπύρος Πιέρρος είναι Οικονομολόγος και Λογιστής Ά Τάξεως και διατηρεί από το 2007 λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο στη Νεμέα Κορινθίας. Γεννήθηκε στη Νεμέα Κορινθίας το 1980. Απόφοιτος της Σχολής Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2017 μέχρι σήμερα διατηρεί γραφεία υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ στο Νομό Κορινθίας, καθώς και γραφείο σύνταξης και υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στη Νεμέα Κορινθίας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από 6/2012 έως 12/2015 συμμετείχε στην Γραμματεία του Τμήματος ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ με έδρα την Αθήνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΜΕΑΣ» και ήδη από το 2015 εκτελεί χρέη Γενικού Γραμματέα της Διοίκησης του «ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ». Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους (10 και 9 ετών).