Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί να ψηφίσω Παναγιώτη Πιτσάκη;

Τις επόμενες ημέρες θα μπούμε αναγκαστικά στο δίλημμα να επιλέξουμε τα πρόσωπα που θα ψηφίσουμε να μας εκπροσωπήσουν στο περιφερειακό συμβούλιο.
Οφείλουμε να βάλουμε κάποια κριτήρια για την ψήφο μας έτσι ώστε να μην αδικήσουμε κανέναν αλλά και να μην πετάξουμε άσκοπα, την επιλογή μας.



 

ΓΙΑΤΙ ΠΙΤΣΑΚΗ;
1. Εκφράζει τον κόσμο της εργασίας. Είναι ο επιχειρηματίας που ξυπνά από τις 6 το πρωί για να μείνουν ανοικτές οι επιχειρήσεις του, να αμείβονται οι εργαζόμενοι και να επενδύει στον τόπο του.
2. Είναι αυτό που λέμε ΥΓΙΗΣ επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητος και ανεξάρτητος, που δεν κάνει δουλειές με το δημόσιο ή την αυτοδιοίκηση, δεν χρωστά τα δημόσια και δημοτικά ταμεία, δεν ζεί από τραπεζικό δανεισμό.
3. Είναι σεμνός στην κοινωνία. Δεν προκαλεί με αστραφτερά αυτοκίνητα, σκάφη ή πολυτελή βίο και επιπλέον είναι καθημερινά μέσα στην κοινωνία
4. Θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους επιμελητηρίων αν και έχει μόλις 1,5 χρόνο στην θέση του προέδρου.
5. Μπορεί να ενώσει το διαφορετικό όπως κάνει και στον επιμελητηριακό θεσμό.
6. Στηρίζει γενναία τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, πολλά χρόνια πριν σκεφτεί να πολιτευθεί και συνεχίζει να το κάνει
7. Αν και είναι στέλεχος της ΝΔ δεν τον τραβά κανένα κόμμα και κανένας από το μανίκι. Είναι ελεύθερος
8. Στηρίζει τους φίλους του και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και το κάνει με όποια θυσία και αν χρειαστεί
9. Είναι προσγειωμένος σαν άνθρωπος και δεν έχει πρόβλημα ακόμα και να τσαλακώθει αν είναι να στηρίξει τις αρχές και την προσωπικές του αξίες.
10. Δεν είναι δήθεν και γνωρίζει πολύ καλά τι αδυναμίες του, προσπαθώντας ακόμα να μάθει σπουδάζοντας και με πολύ προσωπική εργασία.

Μάλλον επαρκούν οι λόγοι αυτοί για να νοιώθουμε σίγουροι ότι η πρώτη επιλογή είναι ο Παναγιώτης Πιτσάκης για να γίνει η ψήφος μας ΔΥΝΑΜΗ…!

Πιτσάκης Παναγιώτης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με Πέτρο Τατούλη