Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ομιλία Γιάνη Βαρουφάκη στην Κόρινθο – ΦΩΤΟ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσίασε, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, τους υποψήφιους βουλευτές Κορινθίας του κόμματος ΜέΡΑ25




Στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου μίλησε ο συνιδρυτής του πανευρωπαϊκού DiEM25, και πρωτοστάτης της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του ελληνικού κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Κορινθίας:

Βασιλακόπουλος Θοδωρής, Φιλόλογος
Βουζουναράς Δημήτρης, Προγραμματιστής
Δημητριάδη Μαρία, Οδοντίατρος
Κανελλόπουλος Αλέκος
Κυριαζόπουλος Χρήστος, Ελ. Επαγγελματίας
Παπαδοπούλου Ελπίδα, Ελ. Επαγγελματίας

Το τρίπτυχό τους: Ευρωπαϊκός Διεθνισμός – Οικονομικός Ορθολογισμός – Κοινωνική Απελευθέρωση. Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες τους αποφάσεις, έγινε ψηφοφορία για την επιλογή του ονόματος του κόμματός, όπου συμμετείχαν μέλη απ’ όλη την Ευρώπη. Αυτό άλλωστε είναι το «διαφορετικό» που φέρνει το DiEM25 στη πολιτική ζωή της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών: τον αυθεντικά ριζοσπαστικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό διεθνισμό που, εντός του κινήματος τουλάχιστον, έχει ήδη γίνει πραγματικότητα.Και το όνομα αυτού; ΜέΡΑ25 -Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής.

Το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25) είναι αριστερό ελληνικό πολιτικό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε το 2018. Ιδρυτής και γραμματέας του κόμματος είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέλος του Κινήματος για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25), της Ευρωπαϊκής Άνοιξης και της Προοδευτικής Διεθνούς. https://mera25.gr/