Βουλευτές αποκαλύπτουν: Τα πιο περίεργα ρουσφέτια που τους ζήτησαv

«Βροχή» πέφτουν τα αιτήματα στους βουλευτές από τους ψηφοφόρους, όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν. Μάλιστα τους ζητούν να ικανοποιήσουν «ρουσφέτια» που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό: από υδραυλικό και γιατρό μέχρι πισίνα και να τους «επιστρέψουν» τη σύζυγο που το «έσκασε» στην Κρήτη.
 

Ο βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας αποκάλυψε στην κάμερα του ALPHA ότι «ξημερώματα μου τηλεφώνησε να πάω στο γραφείο μου για ένα κατεπείγον ζήτημα. Ξέρετε τι ήθελε; Να πάρω τηλέφωνο τον Διοικητή από την Καρδίτσα. Του έφυγε η γυναίκα από ένα πανηγύρι με τον τραγουδιστή στην Κρήτη. Ήθελε να πάρω τον Αστυνομικό Διευθυντή και να τον διατάξω να του την φέρει πίσω».

Στο Πρωθυπουργικό Γραφείο και την Κατερίνα Νοτοπούλου προσέφυγε μία γυναίκα για να μεσολαβήσει να της αλλάξουν το πλυντήριο, ενώ ένας άλλος πολίτης ήθελε να φτιάξουμε πισίνα στη γειτονιά του.

Να μεσολαβήσει στον γείτονα να κλείσει την μουσική ζήτησε πολίτης από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο. Από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Απόστολο Πάνα ζήτησαν… προξενιό, ενώ από τη Φωτεινή Πιπιλή ζητήθηκε να μεσολαβήσει στο ληξιαρχείο για να της αλλάξουν την ημερομηνία γέννησης.

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA