Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέγαρα: Τους πυροβόλησε στα γεννητικά τους όργανα

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στα Μέγαρα, όπου ένας άντρας πυροβόλησε ένα παντρεμένο ζευγάρι στα γεννητικά τους όργανα, ενώ στο σπίτι ήταν τα ανήλικα παιδιά τους.




 

Ο 48χρονος άντρας έπεσε νεκρός από τα πυρά ενώ η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Οι αστυνομικοί αναζητούν συγγενή της γυναίκας που φέρεται να εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Μάλιστα, κάτι που δείχνει να επιβεβαιώνεται μιας και ο δράστης ήταν γνωστός της οικογένειας, καθώς από τις έρευνες της αστυνομίας δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης στην πόρτα.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε σπίτι στα Μέγαρα, στην οδό Μελέτη Λουκά, το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου και προκάλεσαν πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Το χρονικό του φονικού

Η αστυνομία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr, έχει στα χέρια της μία κατάθεση που κρίνει ως σοβαρή. Γείτονας φέρεται να έχει πει στην αστυνομία ότι άκουσε φωνές, τσακωμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά που ήταν στο σπίτι άκουσαν τους πυροβολισμούς, είδαν τους γονείς τους αιμόφυρτους και ούρλιαζαν από το σοκ. Επιπλέον, το ένα από τα παιδιά φέρεται να ήταν αυτό που κάλεσε τις Αρχές στο ματωμένο σπίτι.

Ο δράστης του άγριου εγκλήματος στα Μέγαρα παραδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (31/10) στις Αρχές.

Συγκεκριμένα ο άνδρας, που πυροβόλησε ένα παντρεμένο ζευγάρι στα γεννητικά τους όργανα, ενώ εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά τους, αποφάσισε μετά το φονικό να παραδοθεί.

Έτσι, λοιπόν, o δράστης βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

newsbeast.gr