Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στην Κόρινθο

Στάση στο Λουτράκι Κορινθίας και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο κάνει το Σχολείο Τουρισμού OnTour, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.
 

Τις δύο ημέρες του ΣΤΟΤ Κορινθίας πάνω από 200 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικούς εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
Για να δηλώστε συμμετοχή στις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour πατήστε https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-korinthias

Τι είναι το Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ)
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) είναι μία εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες.
Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξίδεψε σε 10 ελληνικούς προορισμούς, με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 ατόμων και παρουσία πάνω από 40 ομιλητών, 300 τοπικών χορηγών και 100 εθελοντών.
Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, μέσω της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας και Αντιπρόεδρου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, Σοφίας Φιλιππίδου.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.