Ιστοσελίδα δυναμικού περιεχομένου Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου προτίθεται να κατασκευάσει έναν επαγγελματικό οδηγό, σύμφωνα με τις τελευταίες σύγχρονες τεχνολογίες. Με σκοπό την ηλεκτρονική προβολή και πρόσβαση  όλων των επιχειρήσεων της περιοχής μας αλλά και το έργο του Εμπορικού Συλλόγου.
 

Η Ιστοσελίδα θα προβάλει:

  1. Διαδραστικό Χάρτη(GoogleBusinessMap) παρουσίασης όλων των επιχειρήσεων.
  2. Προσωπική μονοσέλιδη σελίδα για κάθε επιχείρηση. Με το λογότυπο της, φωτογραφίες, περιγραφή, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, φόρμα επικοινωνίας κατευθείαν με την επιχείρηση, για τα εμπορικά καταστήματα αντικείμενα  ειδικών προσφορών  με δυνατότητα αλλαγής, για τα καταστήματα εστίασης προβολή menu, για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών  ενημερωτικά προγράμματα,  σύνδεση με socialmedia (facebook,instagramκτλ)
  3. Σε όποιες επιχειρήσεις έχουν e-shop θα γίνει σύνδεση , σε όσες επιθυμούν να δημιουργήσουν υπάρχει ειδική προσφορά δημιουργίας e-shopμέσω του Συλλόγου.
  4. Διαφημιστικά banner.
  5. Ενημερώσεις για θέματα φορολογικά, λογιστικά, ασφαλιστικά, οικονομικά που αφορούν τις επιχειρήσεις.
  6. Ενημερώσεις για διάφορα event, εκδηλώσεις που σχετίζονται με την περιοχή μας.

Ο Εμπορικός  Σύλλογος με την κίνηση αυτή δημιουργεί την εξέλιξη του έντυπου τηλεφωνικού καταλόγου, επίσης θα προσφέρει δωρεάν τις παροχές του πεδίου ( 1) σε όλα τα μέλη του, οι παροχές των πεδίων ( 2-3-4 ) θα προσφέρονται  με κάποιο ενδεικτικό κόστος.

Οι Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2742026795, 6972778617,

Παναγιώτης Κολοβίνος 6937110005.

Εκ του Συλλόγου