Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη του Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Πελοπόννησος EXPO 2019

Δυναμικό το παρόν της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αλλά και των επιχειρήσεων του νομού μας που συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, στην  Πελοπόννησος EXPO 2019, 13 έως 17 Νοεμβρίου.



 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Ά Αντιπρόεδρος, κ. Σωτήριος Σπηλιωτακάρας, ο Υπεύθυνος ΚΕΠΙΧ, κ. Δημήτριος Μπίτζιος, αλλά και ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος παρευρέθηκαν στο σημαντικό αυτό επιχειρηματικό γεγονός.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, συνοδευόμενος από τους κ. Σπηλιωτακάρα και Μπίτζιο συνάντησαν εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και επισκέφτηκαν περίπτερα επιχειρήσεων του νομού μας. Στα περίπτερά τους συνάντησαν τον κ. Ηλία Λαρσινο (Λαρσινός Α.Ε.), τον κ. Στέφανο Ορφανό (Οινοποιείο Ορφανού), την κα Φοίβη Στριμενοπούλου (Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης) και τον κ. Παναγιώτη Ντόμαλη (PROothisi). Συζήτησαν την πορεία των επιχειρήσεών τους και τις εντυπώσεις τους από την έκθεση.