Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μπάκινγχαμ ο Μητσοτάκης, σε δείπνο ηγετών με την βασίλισσα Ελισάβετ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεξίωση που δίνει η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ, στο Μπάκιγχαμ. Στο παλάτι τους ηγέτες υποδέχεται η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ το παρών δίνουν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.



 

Εκτός από την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο με την σύζυγό του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στο δείπνο θα παρακαθήσουν ακόμη η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ο κόμης του Γουέσεξ, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλούτσστερ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Νωρίτερα ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με ξένους επενδυτές από μεγάλα funds και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις υποδομές και διαχειρίζονται χαρτοφυλάκια εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, είχε το πρωί της Τρίτης στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Goldman Sachs και κάλεσε τους επενδυτές να αξιοποιήσουν τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα μετά τις τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.