Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΚΕΛ: Ο κ. Κικίλιας ήρθε στις Καστανιές χωρίς προφυλάξεις και έθεσε σε κίνδυνο το στράτευμα

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ -ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ κύριος Βάκης Τσιομπανίδης καταγγέλλει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον υπουργό υγείας κ. Κικίλια για την επίσκεψη του εν μέσω Κορωνοϊού στις Καστανιές όπου οι “μάχες” μαίνονται τις τελευταίες 20 μέρες .




Ο κύριος Τσιομπανίδης καταγγέλλει πώς ενώ στην βουλή υπάρχει βεβαιωμένο κρούσμα Κορωνοϊού και ενώ ο Έβρος είναι “καθαρός” έρχεται ο κύριος Κικίλιας χωρίς η επίσκεψη αυτή να απαιτείται των αρμοδιοτήτων του, στις Καστανιές και έρχεται σε επαφή με το στράτευμα και την αστυνομία, τους οποίους εκθέτει σε κίνδυνο. Ο κ. Τσιομπανίδης επισημαίνει πώς ο κύριος Κικίλιας δεν τήρησε καμιά προφύλαξη, δεν φορούσε ούτε γάντια, ούτε μάσκα και δεν τήρησε καμιά από τις συμβουλές του υπουργείου υγείας του οποίου ηγείται.
Ο κύριος Τσιομπανίδης τονίζει πως αν συμβεί κάτι στο στρατιωτικό προσωπικό, στην αστυνομία ή στην Frontex υπεύθυνος θα είναι ο κύριος Κικίλιας και η ΝΔ.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Β. Τσιομπανίδη:

“Τι δουλειά έχει ο Κικίλιας στις Καστανιές, όταν ο Έβρος δεν έχει ακόμη Κορωνοϊό ενώ στην βουλή υπάρχουν 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αντί να καθήσει σπίτι του σε προληπτική καραντίνα, ήρθε σε επαφή με το στράτευμα (χωρίς γάντια,χωρίς μάσκα, χωρίς καμία προφύλαξη) την ώρα που η κατάσταση στα σύνορα του Έβρου είναι κατάσταση πολέμου. Θεωρώ πως ήταν έγκλημα η πράξη του κύριου Κικίλια και εύχομαι μην πάθει κανείς από το στρατιωτικό προσωπικό, την αστυνομία ή την frondex κάτι. Ειδάλλως την ευθύνη θα φέρουν αποκλειστικά ο Κ. Κικίλιας και η ΝΔ.”