Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Βόλεϊ στην Πελοπόννησο αποκτά ακόμη μια φωνή με το ΕΣΠΕΠ_Voice

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της η Ε.Σ.ΠΕ.Π., ανακοινώνει την δημιουργία της νέας αθλητικής διαδικτυακής εκπομπής με τίτλο Ε.Σ.ΠΕ.Π.:  «#ΕΣΠΕΠ_Voice» εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊου που έχει παγώσει τα πάντα όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη κοινωνία.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία του παρόντος Δ.Σ., που σχεδίασε με πολύ αγάπη και πάθος την δυναμική της παρουσία στα social media, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μια αποκλειστική και μόνο εκπομπή του ερασιτεχνικού βόλεϊ, με στόχο να συμπληρώσει την μέχρι τώρα προβολή του Βόλεϊ από τα κατ’ τόπους Μ.Μ.Ε. 

Η «#ΕΣΠΕΠ_Voice» έχει σαν σκοπό να στηρίξει τα σωματεία της Ένωσης, να προβάλει τις επιτυχίες τους, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες τους, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Με ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και συζητήσεις από τους πρωταγωνιστές αποκλειστικά του βόλεϊ, δυναμώνουμε τη φωνή μας και την παρουσία μας για το άθλημα που αγαπάμε.

Η πρεμιέρα της 1ης εκπομπής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/4/2020 και ώρα 21:00 από τις σελίδες των f.b. της Ένωσης (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου), του Choice Web TV και Τα νέα του βόλεϊ της Πάτρας (ΕΣΠΕΠ), με καλεσμένους τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον επί σειρά ετών ρεπόρτερ του βόλεϊ σε πολλά Μ.Μ.Ε. Κώστα Ασημακόπουλο,  όπου θα συζητήσουν με τους Πατρινούς Δημοσιογράφους Αντωνόπουλο Παναγιώτη, Κογκό Προκόπη και Λαμπρόπουλο Κώστα, για τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μετά την Πανδημία…

Μένουμε σπίτι και συζητάμε για το βόλεϊ

Εκ του Δ.Σ.