Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραχήλ Μακρή: Η κυβέρνηση παρέδωσε μερικά δισ. κυβικά υδρογονανθράκων στην Τουρκία και δημιούργησε τουρκική επικράτεια μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου

Η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου για τη χάραξη των ορίων της μεταξύ τους ΑΟΖ, φέρνει τους Τούρκους στη χρυσοφόρα “Λεκάνη του Ηροδότου” κι έτσι τους παραδίδει εκατοντάδες δισεκατομμύρια κυβικά υδρογονανθράκων και μερικά δις δολάρια για τα τουρκικά ταμεία.



Αυτό συμβαίνει, καθώς η υπογραφή της συμφωνίας τους αποδεσμεύει από τον περιορισμό των αξιώσεων τους στα όρια που τους υπαγορεύει το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας.

Η Ελλάδα ουσιαστικά, με την υπογραφή της συμφωνίας μοιράζεται “καζάν-καζάν” με την Τουρκία υδρογονάνθρακες που ανήκαν αποκλειστικά στην ίδια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση με την υπογραφή της αποδέχεται σημαντική μείωση της υφαλοκρηπίδας των νησιών μας Ρόδου και συμπλέγματος του Καστελλόριζου και την αποκοπή της συνέχειας της θαλάσσιας επικράτειας Ελλάδας και Κύπρου, δημιουργώντας Τουρκική επικράτεια – ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου.

Η υπογραφή της συμφωνίας του Αιγαίου, αποτελεί μια ακόμη εθνική μειοδοσία.

Μια μεθοδευμένη προδοσία από το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό, για την οποία οι προδότες πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί.

 

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr