Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στο Λουτράκι

Συναγερμός για δεύτερη φορά σε μία ημέρα στην περιοχή του Λουτρακίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ένας 18χρονος και η μητέρα του, μετά από τεστ που έκαναν, βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό…



 

Μια γυναίκα 50 περίπου ετών είναι το νέο κρούσμα κορονοϊού που εντοπίζεται στην περιοχή του Λουτρακίου. Πρόκειται για τη μητέρα του 18χρονου, ο οποίος και αυτός βγήκε την Τρίτη 11 Αυγούστου θετικός στον κορονοϊό και είναι το μοναδικό θετικό κρούσμα στον Νομό Κορινθίας που ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές του loutraki365.gr, ο 18χρονος, ο οποίος δεν είναι κάτοικος Λουτρακίου, έμαθε ότι κάποιοι φίλοι του στην Αθήνα έχουν κορονοϊό και αποφάσισε να κάνει το τεστ. Το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ βγήκε θετικό, ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να το εξακριβώσει και αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερο τεστ. Και αυτό όμως, ήταν θετικό.

Σημειώνεται ότι η 50χρονη γυναίκα, όπως και ο 18χρονος γιός της, είναι ασυμπτωματικοί και περνάνε τη νόσο σε πολύ ήπια φάση. Από τη νόσο, φαίνεται ότι έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής ο πατέρας του 18χρονου, ο οποίος αν και μένει στο ίδιο σπίτι, δεν έχει βγει θετικός στον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι και αυτός έχει κάνει το συγκεκριμένο τεστ.

Το περιστατικό της 50χρονης, καταγράφηκε πριν από λίγο, συνεπώς σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου, αναμένεται η Κορινθία να έχει τουλάχιστον ένα κρούσμα στη σχετική λίστα του ΕΟΔΥΥ.

Σημειώνεται επίσης, ότι η συγκεκριμένη οικογένεια μένει αυτή την εποχή σε οικισμό, μακριά από το κέντρο της πόλης του Λουτρακίου.

loutraki365.gr