Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης

Σε καραντίνα τέθηκαν δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης. Πρόκειται για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση.

Ο λόγος; Χτες και οι δύο συναντήθηκαν με Ισραηλινό επιχειρηματία, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον COVID-19. 

Έτσι, στο… παρά πέντε Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης αποχώρησαν από την αποστολή που επρόκειτο να ταξιδέψει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο υπουργοί δεν πρόλαβαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο και θα ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο της καραντίνας.

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.