Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με σπαθί στον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου

Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη σήμερα στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου.

Οπως έγραψε το πρωί το loutrakiblog.gr ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο και οι εργασίες κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

Κώστας Παντελέου: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο πάρκο Μάτση για την κατασκευή του θεάτρου 810 θέσεων



 

Με ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου, γράφει:

Καλό μήνα με έργα σε εξέλιξη σε όλο το δήμο μας…

Καλό μήνα με έργα σε εξέλιξη σε όλο το δήμο μας…

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Παντελεου στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Ενας νεαρός δημότης Λουτρακίου, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ.Καραπανάγου “Αλλάζουμε Μαζί”, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση:

Φτιάξε ενα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής.

Μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.

Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί (!!!) που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου να τον σφάξει (!!!!!).

Ολοι πάγωσαν ! Φώναζε στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρώ”, απειλώντας και την οικογένειά του….

Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακούστε τι δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό, σοκαρισμένος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδώρων κ. Κώστας Παντελέου

loutrakiblog.gr







Στήριξε το έργο του nemeapress